Menu
+421 909 102 048
shop@fightelite.sk
+421 909 102 048
shop@fightelite.sk

Tréningová stena Power wall Fighter - Set, FPWS-01


Tréningová stena Power wall Fighter - Set, FPWS-01

Tréningová stena Power wall Fighter - Set, FPWS-01


Kód produktu: 6558247583883
Výrobca: Fighter
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
477,27

Cena po registrácii (-3%): 462,95 €

Množstvo

Popis produktu


Power Wall . Revolučný produkt, ktorý uvítate ako v telocvični, tak aj u vás doma. Jedná sa o jeden z najuniverzálnejších tréningových koneptov na trhu. Vďaka jeho variabilite si každý zostaví svoju ideálnu tréningovú stenu.

Základom pre úderové prvky je pevná doska opatrená veľmi kvalitným suchým zipsom. U neho je garantovaná životnosť 10 000 odtrhnutí . Doska je to jediné, čo je nutné pripevniť k stene. Doska štvorcového tvaru sa dá napájať a kombinovať tak rôznu výšku pre tréning detí, juniorov a dospelých.

Na inštalované dosky sa ľubovoľne pripevňujú úderové vankúše - lapy. Tie sú vyrobené z odolného a umývateľného materiálu a po celej zadnej strane vybavené suchým zipsom, ktorým sa pripevňujú k stene.

Pomocou úderových vankúšov si zostavíte tréning podľa potreby. My sme si obľúbili kombináciu malých okrúhlych targetov na reakčný tréning. Alebo treba panáka z arm targetov, štítu a malého targetu. Fantázii a vašim potrebám sa jednoducho medze nekladú!

Power Wall je kompletne navrhnutá a vyrábaná v Českej republike . Na vývoji s nami spolupracovali tréneri z rôznych odvetví bojových športov. Použité materiály pochádzajú z Európy a sú starostlivo vyberané a testované.

  • Vyrobené v Českej republike
  • Kvalitné materiály
  • Jednoduchá inštalácia
  • Bezproblémová údržba
  • Nekonečné kombinácie použitia

Súčasťou setu je:

4 x Doska - OSB doska potiahnutá suchým zipsom. Veľkosť 62 cm x 62 cm. Súčasťou je spojovací materiál (5x natĺkacia hmoždinka).

1 x Panák - Univerzálny pomocník pre nácvik boxerských techník. Jeho veľkosť je približne 75 cm x 45 cm, hrúbka 15 cm telo a 22 cm hlava. Hlava je vystúpená viac dopredu a je vhodná na nácvik zdvihákov a hákov. Panák má na sebe očíslované terčíky, ktoré sú skvelé pre nácvik kombinácií. Možno použiť samostatne.

2 x Malý target - Kruhový terč o veľkosti hlavy. Vhodný predovšetkým na údery. Je skvelý v kombinácii s ďalšími targetmi pre nácvik kombinácií. Priemer 25 cm, hrúbka 8 cm.

2 x Mini target - Náš najmenší terčík. Vhodný predovšetkým na údery. Je skvelý v kombinácii s ďalšími targetmi pre reakčný tréning a tréning presmosti. Priemer 15 cm, hrúbka 8 cm.

1 x Arm Target M - Skvelá pomôcka, ktorá spestrí váš tréning. My ju používame na háky a high kicky. Veľkosť je 8 cm x 15 cm x 32 cm.

1 x Arm Target L - Dlhší variant „emkového“ arm targetu. Okrem hákov a high kickov sa dá využiť aj na ducking. V kombinácii s ďalšími lapami môže predstavovať ruky protivníka. Veľkosť je 8 cm x 15 cm x 52 cm.