Menu
+421 909 102 048
shop@fightelite.sk
+421 909 102 048
shop@fightelite.sk

Kine-MAX masážny ježko - modrá, BALL-6BLU.01


Kine-MAX masážny ježko - modrá, BALL-6BLU.01

Kine-MAX masážny ježko - modrá, BALL-6BLU.01


Kód produktu: 5048339366027
Výrobca: Fighter
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
2,95

Cena po registrácii (-3%): 2,86 €

Popis produktu


Masážna loptička – ježko je vďaka stimulačným výstupkom veľmi dobre využiteľná pri cielenom uvoľňovaní svalového napätia, napomáha lepšiemu prekrveniu po športovom výkone, prevádzaní reflexných masáží dlaní, chodidiel a celého tela.

Masírovanie ježkom nabudí Vaše telo a zmierni únavu. Stimuláciou dlaní a ďalších častí tela docielite pozitívny vplyv na celé telo.

Ježko je opatrený bodlinkami, ktoré masírujú povrch pokožky a spôsobujú prekrvenie tkaniva a svalstva. Ježko je skvele využiteľný pri cielenom uvoľňovaní svalového napätia, napomáha lepšiemu prekrveniu po športovom výkone, alebo napríklad po dlhom sedení. Rehabilitačný účinok ježka vedie k regenerácii, väčšej citlivosti aj pohyblivosti.

Gumové výstupky majú oblé neostré zakončenia, ktorými tlačia na mäkké štruktúry organizmu, pričom nespôsobujú otlaky či poranenia. Ostnaté loptičky sú vhodné tiež na prekrvenie a obnovu citlivosti po operáciách či úrazoch. Loptička je umývateľná (nepoužívať rozpúšťadlá) a nevyžaduje žiadnu zložitú údržbu. Neskladovať na priamom slnku.