Menu
+421 909 102 048
shop@fightelite.sk
+421 909 102 048
shop@fightelite.sk

Top Ten boxerské tielko IBA - červená, 1929-4


Top Ten boxerské tielko IBA - červená, 1929-4

Top Ten boxerské tielko IBA - červená, 1929-4


Kód produktu: 5048272486539
Výrobca: TOP TEN
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
30,00

Cena po registrácii (-3%): 29,10 €

Veľkosť

Popis produktu


Tielko „IBA“ od TOP TEN ponúka dostatok priestoru pre vašu silu.

Tielko je vyrobené z funkčných polyesterových vlákien a je neuveriteľne ľahké. Tielko poskytuje veľkú voľnosť pohybu a disponuje funkčnou ventiláciou. Bočné vložky z mesh sieťoviny podporujú cirkuláciu vzduchu pod tielkom a zaisťujú maximálnu sviežosť. Ruky a výstrih sú lemované kontrastnou bielou manžetou a prinášajú stabilitu a tvar inak mäkkej, splývavej látke. Ako prémiové oblečenie pre amatérsky box je tielko „IBA“ dostupné v súťažných farbách modrej a červenej a 100% spĺňa požiadavky predpisov IBA.

Ďalšie výhody:

  • Rovný strih
  • Ľahký, funkčný materiál
  • Cool sieťované panely na boku
  • Termoregulačné vlastnosti
  • Minimálna hmotnosť
Športové tielko „IBA“ je navrhnuté pre vysoký výkon.

Pokiaľ chcete predviesť 100% výkon, musíte sa na svoje vybavenie spoľahnúť. Top Ten vám poskytuje perfektné vybavenie na vstup do ringu. Športové tielko neobmedzuje váš akčný rádius a sľubuje tak úplnú voľnosť pohybu. Pohodlie pri nosení je podporené vlastnosťami funkčnej tkaniny s otvorenými pórmi. Tielko má podľa špecifikácie IBA minimalistický dizajn so známou potlačou loga TOP TEN na hrudi.

Športové tielko „IBA“ je navrhnuté pre vysoký výkon.

Pokiaľ chcete predviesť 100% výkon, musíte sa na svoje vybavenie spoľahnúť. Tielko je vyrobené z vysoko výkonných vlákien a je super pohodlné a príjemné na pokožke. Vďaka svojim termoregulačným vlastnostiam vytvára „IBA“ maximálne pohodlie s minimálnou hmotnosťou.

Jasné bodové víťazstvo pre tielko „IBA“

Z hľadiska funkcie, dizajnu a pohodlia je jednoznačným víťazom tielko Top Ten „IBA“. Patrí medzi štýlové športové oblečenie a používa sa pri tréningu, sparingu a zápasoch. Spoločne s TOP TEN „IBA“ šortkami vytvoríte behom okamihu profesionálny športový outfit.